Bianca van Strien – De lange weg naar vertrouwen


De lange weg naar vertrouwenBianca van Strien 
| De lange weg naar vertrouwen | 125 pagina’s | Feelgood Roman |   Afbeeldingsresultaat voor roos symbool Afbeeldingsresultaat voor roos symbool Afbeeldingsresultaat voor roos symbool Afbeeldingsresultaat voor roos symbool

Yvette Medina staat na de zoveelste mishandeling van haar vriend Daaf, met een gepakte koffer op straat, omdat ze weet dat ze niet langer bij hem kan blijven.
In een opwelling, besluit ze haar vroegere schoolvriendin Sineke op te bellen, in de hoop dat zij haar misschien kan helpen. Ze hebben elkaar al jaren niet meer gezien en ook Daaf weet niet van haar bestaan af.
Sineke is blij haar, ondanks de omstandigheden, weer te zien en Yvette kan bij haar komen wonen, om weer grip op haar leven te krijgen.
Behalve Sineke heeft ze er meteen weer een hele familie bij. Ook Axel, de tweelingbroer van Sineke is ineens weer in haar leven. Als elfjarige heeft Yvette hem ooit wel leuk gevonden, maar na haar ervaringen met Daaf is het nogal moeilijk om nog iemand te vertrouwen…

untitled-2

Ik wil Ellessy uitgeverij bedanken voor het versturen van dit exemplaar.

Bianca van Strien? Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van haar gehoord. Het boek trok mij al snel de aandacht door de titel. Vertrouwen is echt één van de belangrijkste dingen in je leven. Je moet iemand vertrouwen waar je alles aan kwijt kunt. Heb je geen vertrouwen in iemand dan zou alles een stuk moeilijker gaan.

Dat bewijst het in dit boek wel weer dat het vertrouwen al snel weer kan vervagen. Dat Yvette steeds minder vertrouwen krijgt in mannen. En dat allemaal door wat maar één persoon haar heeft aan gedaan. Gelukkig kan ze bij haar beste vriendin Sineke terecht. Een schoolvriendin die ze al geen vier jaar heeft gezien. Gelukkig bouwt Yvette daar weer wat vertrouwen op maar dat is van korte duur.

Dit boek brengt zoveel emoties met zich mee van liefde tot aan spanning tot aan verdriet. Je wilt dit boek gewoon aan één stuk door lezen zonder onderbroken te worden. Je wordt er als waarde ingetrokken. Niemand die je nog kan storen of wilt storen.

Dankzij dit boek wordt er weer aandacht gebracht aan zinloos geweld. Dit zou veel vaker gedaan moeten worden. Want hoeveel weten wij nou eigenlijk over dat geweld?

untitled-2

Kopen als paperback

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s