Morgan Blade – Muse Academy en het geheim van Helikon


Muse Academy 1 - Muse Academy en het geheim van HelikonMorgan Blade 
| Muse Academy en het geheim van Helikon | 296 pagina’s | Young Adult  |   Afbeeldingsresultaat voor roos symbool Afbeeldingsresultaat voor roos symbool Afbeeldingsresultaat voor roos symbool Afbeeldingsresultaat voor roos symbool Afbeeldingsresultaat voor roos symbool

Imogen Parker is een doodnormale tiener, tot ze een mysterieuze brief uit het buitenland ontvangt. Ze is toegelaten tot een kunstschool waar niemand ooit van gehoord heeft. Imogen kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en vertrekt naar Muse Academy, op het Griekse eiland Helikon. Al snel raakt ze bevriend met enkele creatieve figuren; de origamiprinses Kaida, de muzikale tweeling Aeon en Milo, danseres Lexi, de gestoorde uitvinder Drake, Cera die de ‘fashion’ in fashionista stopt, de sympathieke DJ Damian en Harper, de acteur in spé. De negen ontdekken al snel het magische mysterie dat rondom de school hangt. Imogen wordt meegesleurd in een vreemd avontuur vol eeuwenoude magie. Wanneer een paar weken later het eiland wordt opgeschrikt door een aanval van de wraakzuchtige sirenen, dreigt de ondergang voor Muse Academy. Gelukkig zijn Imogen en haar vrienden er. Ze blijken over bijzondere vaardigheden te beschikken, die ze hard nodig zullen hebben om de Sirenen te verslaan. De race tegen de klok begint… Muse Academy en het geheim van Helikon is het spannende en bijzondere eerste deel in de serie Muse Academy.

untitled-2

Ik wil Kabook uitgeverij bedanken voor het versturen van dit exemplaar.

Samen met een aantal anderen ben ik uitgekozen om dit boek te mogen recenseren. Hier ben ik echt super blij mee, want ik was zo nieuwsgierig naar dit boek. Ik volgde alle stappen van de cover wat informatie en nu was het eindelijk zover dat ik er in kon gaan beginnen!

Het verhaal is net zo mooi als de cover dus het zegt al genoeg over het hele verhaal. Het gaat over vriendschap over liefde maar vooral over samenwerken.Samenwerken is èèn van de belangrijkste dingen die voor komt in het boek. Alleen kun je het niet aan maar samen sta je sterk.

Zelf ben ik geen held in de Griekse mythologie of zelfs bijna niet bekend in. Maar zoals Morgan het heeft neergezet ben ik er iets beter bekend door geworden. Het boek leert je veel over de Grieken over de Goden. En dat vind ik erg belangrijk! Morgan houd het niet alleen bij de Goden en Grieken. Ze haalt bekende sprookjes ook naar boven en de Ninja Turtles. Dit vind ik echt geweldig ik heb een aantal keer flink kunnen lachen om de acties. In het begin deed het mij stiekem een beetje denken aan Harry Potter, maar dat was eigenlijk al snel weer voorbij.

Nu ben ik vooral nieuwsgierig hoe het verder gaat met de avonturen en wat hun volgende opdracht is. Dus Morgan schrijf snel verder of breng het boek snel uit! Ik kan niet meer wachten.

untitled-2

Kopen als Hardcover || Kopen als paperback 

Advertenties

2 gedachtes over “Morgan Blade – Muse Academy en het geheim van Helikon

  1. Pingback: MA recensies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s